Ето и още една част от автомобила, без която неговото функциониране е абсолютно невъзможно. Акумулаторът е грубо казано „батерията", която задвижва голяма част от процесите, които са нужни за движението на автомобила.

Ето защо ние от онлайн магазин за резервни автомобилни части Xparts.bg няма как да пропуснем да включим и този елемент от колата в нашия богат списък с предложения. Както всяка друга част, тук ще откриете и акумулатори на достъпна цена, както и с отлични показатели и свойства.

За какво служи акумулаторът?

Акумулаторите имат нелеката задача да доставят електричество до всеки електрически компонент на вашия автомобил.

Най-разпространените акумулатори са оловно-киселинни и доставят 12 V напрежение до всички електрозависими части на превозното средство.

Именно поради тази причина няма автомобил, който да няма нужда от акумулатор.

След като акумулаторът превиши определените от производителя му цикли на зареждане/разреждане, той спира да върши работата си ефективно и се налага да бъде закупен нов.

Тук се намесваме ние, предлагайки ви топ цени за закупуването му!

Акумулатор втора ръка - гаранция за живот

Нашите специалисти ежедневно се стараят да подберат качествени продукти и да ги включат в листа с предложения за вас. Тук лесно ще стигнете до избор на подходящия за вашия тип кола акумулатор. Независимо дали притежавате високопроходимо возило, комби, седан, ван или какъвто и да е друг вид автомобил, тук имаме предложения за всеки от вас.

Тук в онлайн магазин Xparts получавате акумулатора си напълно зареден, с повишена начална мощност, с гарантирано дълъг живот при правилна употреба, без необходимост от каквото и да е техническо обслужване.

Всеки акумулатор е с подобрен предпазващ лабиринтов капак и 18 месеца срок на годност.

В случай, че вашият автомобил има по-специални нужди и захранвания, като допълнителни уреди, изразходващи електрическа енергия, то тогава ние предлагаме и такива с по-високи показатели при стартиране, по-висок запас от енергия при ниски външни температури и покритие против експлозия.

Тези и още много други плюсове са доказателство за качествения продукт, който получавате от нас.

При наличие на въпроси винаги може да се обърнете към нашите служители чрез онлайн запитване или телефонно обаждане. Така изборът на точния за вашия автомобил акумулатор е възможно най-лесен, пести време и допълни средства.

ENERGIZER 72Ah PREMIUM
230.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ