Сред нашия разнообразен каталог в онлайн магазин за авточасти Xparts всеки наш клиент може лесно и бързо да открие онази част, от която има нужда неговата кола. Това е избор, който понякога може да се окаже прекалено бавен, твърде труден и изискващ доста финансови разходи.

Ето защо тук в Xparts се стараем да покрием вашите изисквания и нуждите на вашия автомобил с достатъчно добри автомобилни части втора употреба, които да вършат точно тази работа, за която са били предназначени.

В нашия каталог предлагаме на вашето внимание колянов вал. Тук ще намерите богат избор от тази част, независимо какъв тип автомобил управлявате или неговия модел и година на производство.

Коляновият вал е механичен и сравнително сложен детайл, чиято функция е да превръща възвратно-постъпателните движения във въртеливи такива и обратно. Тази част има сложна начупена форма, чиито елементи са изработени от висококачествена и здрава стомана до най-малкия детайл.

Някои колянови валове се състоят от няколко части, а други са така наречените монолитни колянови валове.

Независимо какъв тип търсите вие, нашите специалисти се стараят успешно да открият точната част, от която имате нужда, за да приведете вашия автомобил в готовност за път.

И тъй като това е една от най-търсените части и в същото време елемент, който трябва да бъде в абсолютно изряден вид при монтаж, нашите специалисти в Xparts се стараят да подбират единствено качествени автомобилни части, които да отговарят на всички стандарти за качество и безопасна употреба.

По този начин ние ви гарантираме не само достъпни цени, но и сигурно поведение на коляновия вал по време на движение на автомобила.

 

КОЛЯНОВ ВАЛ ЗА KIA RIO 1.5i A5D 2210504-A5D-1
100.00 лв.
Купи Виж още
КОЛЯНОВ ВАЛ ЗА MAZDA 323 BA 2.0D 2809504-RF-1
150.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ