CitroenСитроен е марка френски автомобили, поставила своето начало през далечната 1919 година. Неин основател е известният Андре Ситроен. Най-голяма популярност придобива през 1934 година, когато за пръв път на пазара се появява автомобил, произведен с предно задвижване. Той се нарича Citroën Traction Avant. Освен че е първата кола с предно задвижване, тя също така е един от първите автомобили, които имат корпус от единно тяло. На 03.10.2009 година компанията гордо отпразнува своя 90 – годишен юбилей.
Компанията Ситроен произвежда за пръв път в цял свят хидропневматична саморазливна система за окачване. Това се случва през 1954 година. Една година по-късно се появява първият масов автомобил със съвременни дискови спирачки. През 1967 година е бил въведен в някой от новопоявилите се модели автомобили. Посредством това те успяват да получат редица награди международни и национални.
В продължение на десетки години марката се стреми към това да създаде истински шедьоври, които да задоволяват търсенията и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Автомобилите Ситроен предлагат не само пътно поведение, но и комфорт и качество, които описват най-добре превозните средства, произведени от компанията.
В случай, че се нуждаете от резервна авточаст за вашия автомобил Ситроен, то в нашия уебсайт ще откриете всичко, което ви е необходимо. Освен това имате възможност да го закупите на цена, достъпна за масовия потребител.
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ