Отказ от покупка и Рекламация
 
След поръчка и изпращане на стока, потребителят има право да се откаже от направената поръчка в рамките на 2 дни след получаването й. Понеже целта ни е максимално удовлетворение на нашите кленти, "Екс Партс" ООД приема и връщане на стоки в рамките на 7 дни след получаването им по един от следните два начина:
  • По поща или куриер  за сметка на клиента.

При връщане на отказана стока, тя трябва да бъде придружена с доказателство за покупката (бележа за наложен платеж от куриер или фактура), неизползвана, неразопакована и в запазен търговски вид в оригинална опаковка. Моля да се грижите за продуктите докато са при вас, както и когато ги връщате, за да се избегне повреда или загуба при транспортиране.

В случай, че връщате стоката по поща или по куриер, запазете приемната бележка. В противен случай поемате риска от загуба и повреда на стоките преди да сме ги получили.

Възстановяването на сумата по отказана поръчка се осъществява под формата на оригиналния начин на плащане, т.е. ако клиентът е платил с дебитна карта, то сумата се възстановява на същата.

Политиката на отказ от покупка не афектира потребителските права на клиента.

Рекламация

При получаване на поръчката, клиентът има отговорността да прегледа стоката и при наличието на видим дефект или повреда да ни уведоми. Не оставяйте продуктите непроверени и неразопаковани. Всички видими увреди/ дефекти трябва да ни бъдат бъдат съобщени в разумен срок след получаване на стоките (до 2 дни). С грижа за своите клиенти, „Екс Партс” ООД приема и рекламации на потребителски стоки, предявени до 7 дни след установяването на дефекта/ увредата.

Не се приемат за рекламация стоки, които видимо са били ползвани или са увредени следствие на употреба от потребителя.

Ако според вас продуктите са с незадоволително качество, отново свържете се с нас в разумен срок и се грижете за продукта докато искането ви се проверява от нас.

Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ