Освен за своето удобство всеки притежател на автомобил трябва да се грижи добре и да мисли за правилната работа на двигателя на колата си. Той е постоянно подложен на различен тип натоварвания. Много то тях са свързани с високо нагряване на частите, като за тази цел всяко возило разполага с нужните средства за охлаждане.

Интеркулер радиаторът е сред тях. Това устройство дава възможност да се намали натоварването върху двигателя, породено от високите температури по време на работен цикъл.

На практика интеркулерът успява да охлади въздуха, който след турбото и преди навлизането му в двигателя.

Така нареченият междинен охладител успява да направи работата на двигателя по-лесна и в същото време би могъл да подейства положително на мощността на колата.

Тези, както и други важни функции на този елемент от автомобила са напълно ясни за нашите специалисти в Xparts. Това ни помага да дадем винаги точен, ясен или алтернативен съвет, при нужда от предлагане на тази част.

Интеркулерът втора ръка - ще го открия ли в Xparts.bg?

Тук в нашия онлайн магазин за авточасти на топ цени ще успеете да откриете точните интеркулери втора ръка, подходящ за вашия автомобил. Това е една допълнителна причина да отделите няколко минути от времето си, в които да обърнете внимание на нашия изчерпателен списък с предложения за интеркулер радиатори.

Интеркулер втора ръка, които намирате в нашия онлайн магазин за резервни авточасти не осигуряват просто нормалната и ефективна работа на двигателя на автомобила ви. Те носят със себе си сигурността и безопасността на най-важния елемент в конструкцията на вашето возило.

Това е и основната идея на богатия избор, който откривате при нас.

INTERCOOLER ЗА RENAULT SCENIC I 1.9DTI 3627702-1
50.00 лв.
Купи Виж още
INTERCOOLER ЗА BMW E36 1.8TDS 0404702-1
60.00 лв.
Купи Виж още
Интеркулер за Rover 400 II 2.0D 3704702-1
50.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ