Само тук и винаги на достъпна цена лесно ще откриете едни от най-трудни откриваемите части от устройството на автомобила. Някои елементи от колата са сравнително издръжливи части, но други са толкова „нежни“ и лесно чупливи, че вариантът да откриете резервна част, която да ги замести е меко казано трудна мисия.

Тук в онлайн магазин за резервни автомобилни части Xparts бързо и лесно ще успеете да откриете дори такива елементи от вътрешността на купето на автомобила. Такива са например задействащите бутони и по-точно ключът за чистачките. Чрез този уред успяваме да задействаме и контролираме движението на чистачките на предното и задното стъкло на автомобила си.

В съвременните автомобили всичко на практика работи с помощта на електрониката. Ето защо при повреда на ключа за чистачките например, често единственият вариант е да го заменим с друг функциониращ такъв. Това при нас в Xparts е абсолютно лесно и касае единствено няколко минути от вашето лично време и съвсем разумна и конкурентна цена, чрез която да се сдобиете с нужния ключ за чистачки.

Независимо каква марка, модел или година на производство е автомобилът ви, в Xparts има голяма вероятност да откриете именно тази част, от която имате нужда. Така вече няма да се притеснявате в момента, в който забележите първите капки от приближаващия дъжд на предното си стъкло.

Подменяйки стария проблемен вече ключ за чистачките с друг от нашия каталог шофирането в дъждовно време и други подобни условия остава спокоен процес, от който удоволствие изпитвате и вие, и вашите спътници а автомобила.

Ключ фарове ЗА Honda Civic 02 1412154-2
50.00 лв.
Купи Виж още
КЛЮЧ ЧИСТАЧКИ ЗА SMART FOR TWO 2935154-2
30.00 лв.
Купи Виж още
КЛЮЧ ЧИСТАЧКИ ЗА VOLVO V70 II 4522154-2
50.00 лв.
Купи Виж още
КЛЮЧ ЧИСТАЧКИ ЗА VOLVO V70 I 4516154-2
40.00 лв.
Купи Виж още
КЛЮЧ ЧИСТАЧКИ ЗА VOLVO S40 I 4510154-6
40.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ