Лесното и удобно управление на функциите на всеки автомобил изискват яснота и качество на използване. Много от уредите и функциите на автомобила се управляват директно от шофьорското място с помощта на различни панели и бутони, които задействат, изключват и контролират по всякакъв възможен начин системите и функциите, на които колата ни е способна.

Парното е една от основните части и функции на съвременния автомобил, която предоставя комфорт през студените месеци на годината. За по-добър и качествен контрол на този уред, всеки автомобил разполага с панел, от който можем да подаваме различни команди към работата на устройството.

В случай, че вашият панел на парно има козметични дефекти или просто е налична повреда, която пречи на работата му, сега е моментът да се доверите на нашите предложения за панели за парно.

Ограничения на практика няма – нито в количеството, нито в моделите панели, които можете да откриете при нас. Фактор, от който нашите настоящи клиенти вече се възползват. На разумна и конкурентна цена можете да се сдобиете с вашия нов панел за парно, независимо марката, модела или годината производство на вашия автомобил.

Едва ли има някой от нас, който има желание купето на автомобила да бъде студено, също толкова, колкото е и навън през зимата. При нас в Xparts ще откриете точния панел за парно. Той е предназначен точно за вашето возило и е подготвен за всички изпитания на конкретния сезон. Тези аксесоари получавате достатъчно бързо, за да може колата ви да не ви чака в гаража през зимните месеци.

 

ПАНЕЛ КЛИМАТИК ЗА OPEL ASTRA G 3406152-5
40.00 лв.
Купи Виж още
Панел за климатик на Mazda 6 2806152-1
50.00 лв.
Купи Виж още
Панел парно за ROVER 200 3702152-6
30.00 лв.
Купи Виж още
Панел парно за PEUGEOT PARTNER I 3323152-5
40.00 лв.
Купи Виж още
Панел парно за VOLVO S40 I 95-04 4510152-2
30.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ