Всеки елемент на окачването на вашия автомобил има важно значение за неговото поведение на пътя. От тези части важат много неща, като движението и съприкосновението с настилката.

Стане ли дума за окачване на автомобил всеки опитен шофьор е наясно, че всяка част, всеки малък или голям елемент от конструкцията на окачването е нужен за безопасно и надеждно шофиране на пътя.

Тук в онлайн магазин за резервни части Xparts сме подготвили едни от най-търсените автомобилни части с цел вие, нашите клиенти да успеете бързо да откриете всяка нужна част, от която автомобилът ви се нуждае. Сред тях е и предният мост – пружина. Една от най0търсените части, винаги когато става дума за ремонт на возилото и по-конкретно, когато става дума за поддръжка на цялото окачване на колата.

Пружината е сред най-важните елементи на тази част от конструкцията на автомобила ни и се явява в ролята на буфера между возилото и част от ефектите на пътната настилка.

Независимо каква марка автомобил притежавате и нейния модел тук при нас в Xparts ще успеете да откриете точната пружина за предния мост на колата ви.

Защо при нас? Защото всеки един асортимент, който закупувате от нашия онлайн магазин за авточасти е с гарантирано качество и коментар от нашите служители. Към всеки елемент има добавени достатъчен брой снимки, които добре да визуализират това, което купувате.

Всяка част, от която се интересувате предлага не само качество. Получавате я със съвет и коментар от нашите специалисти, които ще отговорят на всеки ваш въпрос, относно конкретната част.

ПРУЖИНА ПРЕДНА ЗА BOXER II 3302323-1
50.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ