Ходовата част и окачването на автомобила са тясно и силно свързани помежду си. Те създават възможност колата да се движи стабилно о сигурно по всяка пътна настилка, без да има риск за шофьора и неговите спътници.

От особена важност е и предното окачване на автомобила. В повечето случаи при съвременните автомобили предните колела са прикрепени към два носача – долен и горен. Другата важна част от окачването на автомобила е предният мост-шенкел.

Тук в онлайн магазин Xparts намирате всеки възможен вид авточаст, от която можете да имате нужда за своя автомобил. Нашите добре подготвени специалисти редовно обновяват списъка с предложения за преден мост-шенкел. По този начин успяваме да предложим разнообразие от тази част за всяка марка кола, за всеки модел, без да има значение от годината на производство.

Най-важното, което има значение при нужда от тази част е надеждността, която тя е нужно да осигурява за автомобила. С изборът на правилния преден мост-шенкел, вие ще успеете да гарантирате именно това за себе си и вашия автомобил – сигурност и надеждно управление, задължителни за всеки участник в движението на пътя.

 Преден мост-шенкел – това е единственото, което трябва да изпишете в търсачката на нашия онлайн магазин. За няколко секунди системата ще ви предложи достатъчно предложения за конкретната част, като всяка от тях ще бъде подробно описана.

Ще намерите информация за нейното състояние, за което сме добавили  и подходящи снимки. В същото време ще можете да определите цената, която е най-разумна за вас и по този начин да направите възможно най-добрия избор при покупката на преден мост за вашия автомобил.

ШЕНКЕЛ ДЕСЕН ЗА MERCEDES E211 2913312-1
150.00 лв.
Купи Виж още
ШЕНКЕЛ ДЕСЕН ЗА MERCEDES C 202 2905302-3
70.00 лв.
Купи Виж още
ШЕНКЕЛ ЛЯВ ЗА MERCEDES C 202 2905301-2
70.00 лв.
Купи Виж още
ШЕНКЕЛ ЛЯВ ЗА MITSUBISHI SP. STAR 3127301-1
50.00 лв.
Купи Виж още
ШЕНКЕЛ ДЕСЕН ЗА HYUNDAI SANTA FE I 1618302-1
120.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ