Ние от Xparts сме наясно какво, кога и как трябва да направим, за да може вашите проблеми с автомобила да бъдат все по-голяма рядкост. Наясно сме, че всеки съвременен автомобил е на практика сложна система, която трябва да бъде контролирана заради жизнено важните процеси, които всеки шофьор извършва по време на управление на колата си.


Ускорение, спиране, смяна на предавки и контрол върху всяка система изисква материални уреди, които са нужни за управлението на автомобила. Педалите за газ са част от тези уреди. Тяхната мисия е ясна и няма нужда от обяснения.


С тяхна помощ ние управляваме скоростта на возилото. С тяхна помощ постигаме сигурност и контрол над един от най-ваните процеси, докато шофираме. Педалите и конзолите за подаване на газ са отговорни и за всеки случай, който е зависим от начина и нивото на ускорение.


Тези части, които можете да откриете при нас са меко казано от разнообразни видове. Те покриват стандарти, които са задължителни за всяко съвременно возило. Тук в Xparts държим на качеството. Ето защо подбираме внимателно всички педали и конзоли за ускорение, които предлагаме на вашето внимание.


Причините за нивото на качество, което търсим не са много, но пък са жизнено важни. Правим го за вас, правим го и заради себе си. Стараем се да създадем доверие в клиентите ни, които поради една или друга причина са се сблъскали с проблеми с автомобила си и имат нужда от качествени авточасти и професионален съвет.


Тук в онлайн магазин за автомобилни части втора употреба Xparts ще откриете голямо разнообразие от педали за газ и цели конзоли за ускорение, както и много други нужни елементи от тази категория, които ще „спасят положението" винаги, когато има нужда от тях.


Нашите специалисти старателно поддържат качествен и количествен стандарт, относно автомобилните части от тази и всички други категории.


В случай, че имате нужда от педал за газ и то веднага, бъдете уверени, че тук нашите специалисти са се погрижили в подбора на предлагането на единствено качествени предложения, които ще служат вярно на конкретното возило.


Изборът на конзоли за газ се случва бързо и лесно, благодарение на специално създадената за целта онлайн платформа за търсене на конкретна част. С нейна помощ управлявате търсенето и намирате бързо и лесно точно това, от което имате нужда.


Имате допълнителни въпроси? В такъв случай, можете да отправите към нашите служители със запитване изаявка за информация за конкретната автомобилна част, от която се нуждаете.

РЕОСТАТ ГАЗ ЗА MERCEDES C202 2905156-2
50.00 лв.
Купи Виж още
ГАЗ ПЕДАЛ ЗА Mercedes C 202 1293010001-1
40.00 лв.
Купи Виж още
РЕОСТАТ ГАЗ ЗА BMW E34 0132009315-E34-1
50.00 лв.
Купи Виж още
РЕОСТАТ ГАЗ ЗА BMW E36 1.8 TDS 0205001040-1
50.00 лв.
Купи Виж още
ПЕДАЛ ГАЗ ЗА KIA CARNIVAL 2.9 CRDI 2202180-1
80.00 лв.
Купи Виж още
ПЕДАЛ ГАЗ ЗА VW PASSAT VI 2.0TDI 4623180-1
100.00 лв.
Купи Виж още
ПЕДАЛ ГАЗ ЗА DODGE CALIBER 2.0CRDI 1101180-1
100.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ