Ние в онлайн магазин Xparts се стараем винаги и без изключения да предлагаме единствено качествени автомобилни резервни части втора употреба, които са готови и безпроблемни за използване;

В усилията си да бъдем абсолютно коректни и точни с нашите клиенти ние създадохме редица категории в нашия онлайн каталог, които да задоволят напълно изискванията на нишата с резервни автомобилни части. Това е спектър, който се разширява с всеки изминал ден, като по този начин и изискванията на клиентите стават все по-прецизни.

Именно в тази посока е и нашата работа в Xparts- да успяваме да поддържаме високия стандарт на работа, който е характерен за досегашните ни проекти.

По повод категорията горивна система предлагаме уникално подбрани елементи на Рейка/Рейл. Всеки запознат е наясно, че тя е нужна при системи, при които впръскването на горивото се случва с т.нар комън рейл функция, като така се създава налягане на впръскване на горивото в отделните дюзи.

Налягането на впръскване се създава независимо от оборотите на двигателя в момента на самото впръскване и без значение на впръсканата горивна пропорция.

Създаването на налягане и впръскването на гориво са разделени по специален начин - чрез акумулиращ обем. Помпа създава високо налягане, като тя е задвижвана от двигателя. Налягането на горивната релса се поддържа, независимо от оборотите на двигателя.

Чрез тази схема впръскването може да бъде много по-компактно и в същото време да се постигнат високи обороти.

Имайки предвид всички тези действия, които извършва рейл-ът или рейката, на всички ни е ясно, че след известно време употреба всяка част има възможност да се повреди частично или непоправимо. Затова ние в Xparts се стараем успешно да се справим с липсата на тази специфична част.

Така, независимо какъв тип автомобил управлявате и без значение неговата марка или модел, вие можете да намерите при нас тази конкретна част на достъпна цена, комбинирана със съветите на нашите специалисти, в случай, че имате нужда от тях.

Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ