Само тук, в нашия разнообразен каталог в онлайн магазин за авточасти Xparts всеки наш клиент може лесно и бързо да открие онази част, от която има нужда неговата кола. От този избор често зависи цялото поведение на автомобила на пътя. Търсенето на конкретната резервна част на практика може да бъде прекалено бавен, твърде труден и изискващ доста финансови разходи процес.

Обтяжната ролка има строеж, като на всеки друг лагер във вашия автомобил. Вътрешността на лагера представлява конструкция от метални сачми, който са създадени така, че да се движат по вграден в цялата конструкция анал. По този начин се осигурява и равномерното и плавно движение. Шайбата и обтяжната ролка осигуряват правилното обтягане на ремъка.

 

Ние в онлайн магазин за автомобилни части Xparts правим всичко възможно да покрием вашите изисквания и нуждите на вашето возило. За тази цел подбираме и предлагаме на вашето внимание достатъчно добри автомобилни части втора употреба, които да вършат точно тази работа, за която са били предназначени.

В нашия каталог предлагаме разнообразие от шайби и обтяжни ролки. Тук ще намерите богат избор, независимо какъв тип автомобил управлявате, без значение на неговия модел и година на производство.

Независимо коя е точната шайба и обтяжна ролка за вас, нашите специалисти се стараят успешно да открият точната част, от която имате нужда, за да се подготвите колата си за дълъг път по време на почивка или пък за градските изпитания, на които тя е подложена.

Причината за качеството на шайбите и обтяжните ролки, които откривате тук е, че те са едни от най-търсените части и в същото време елементи, които трябва да бъдат в абсолютно изряден вид преди монтаж. Ето защо нашите специалисти в Xparts се стараят да подбират единствено качествени автомобилни части, които да отговарят на всички стандарти за качество.

По този начин ние ви гарантираме не само достъпни цени, но и сигурно управление на автомобила по време на път, независимо от настилката или терена.

 

РОЛКА ЗА TOYOTA RAV4 III 2.0i 1AZ 4437576-1-1
40.00 лв.
Купи Виж още
ОБТЕГАЧ ЗА HONDA CIVIC 2.2CDTI N22A2 1413574-1
100.00 лв.
Купи Виж още
ОБТЕГАЧ ЗА PEUGEOT 1.4HDI 8HX 3308574-3
30.00 лв.
Купи Виж още
ОБТЕГАЧ РЕМЪК ЗА 1.4HDI 8HZ 3308574-2
30.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ