Скоростният лост е средството, с което успяваме да сменим предавките в скоростната кутия. Той е един от най-важните елементи в конструкцията и устройството на колата, без който тя не би могла да функционира по никакъв начин.

В случай, че сте опитен шофьор сте наясно, че всеки проблем по скоростната кутия и скоростния лост, както и цялата система от предавки е крайно важен за решение ако се появи.

Тук в онлайн магазин за резервни авточасти Xparts предлагаме на вашето внимание голям избор от скоростни лостове втора употреба. Защо втора употреба ли? Защото по този начин ние в и помагаме да спестите достатъчно средства, за да може покупката ви да не изглежда твърде импулсивна, за да придобита важна автомобилна част на напълно достъпна цена в рамките на кратко време.

Скоростният лост е специфична част от устройството на автомобила, която е неотложен елемент за подмяна ако има нужда, разбира се. Той е строго индивидуален за всеки автомобил. Това е и основната причина да подсигурим голям брой и различни скоростни лостове за нашите клиенти.

Всичките ни предложения са грижливо подбрани и сортирани в нашия онлайн магазин, където лесно можете да откриете точния скоростен лост, от който вашия автомобил има нужда.

Ако пък сте в положение, в което имате допълнителни въпроси относно техническите специфики на скоростните лостове, при нас ще получите и добър съвет. Така всяка покупка от нашия онлайн магазин за авточасти ще бъде по-обоснована и разумна. Без да има рискове от грешен избор на част, от която нямате нужда.

СКОРОСТЕН ЛОСТ ЗА MERCEDES E211 2913615-1
100.00 лв.
Купи Виж още
СКОРОСТЕН ЛОСТ ЗА Kia Pregio 2209615-1
50.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ