Тук в онлайн магазин за автомобилни части успяваме да предложим не само цялостни елементи, но и аксесоари за тяхната добра поддръжка. Освен всеки вид огледало за задно виждане, предлагаме и консумативи за правилното оборудване и монтаж на тези така важни елементи от конструкцията на автомобила.

В тази категория за вас сме подбрали голям брой стъкла за огледала.

Вероятно на много нас се е случвало да повредим при определени условия ляво, дясно или вътрешно огледало за задно виждане. В повечето случаи тези части на колата се състоят от сложни механизми, които са и достатъчно скъпи, за да подействат на месечния ви бюджет. Въпреки това подмяната им с функциониращи е на практика неотложна.

Има и случаи, в които обаче повредено може да бъде само стъклото на огледалото. Ето защо ние предлагаме и този консуматив, с който в конкретния случай ще спестите излишни парични средства, като подмените само това, което е реално счупено или повредено.

Тук в нашия онлайн магазин за авточасти ще откриете редица стъкла за огледала, предназначени за много от популярните и не чак толкова популярни марки автомобили и техните различни модели.

Избирайки точното стъкло за огледало вие реално ще спестите закупуването на цялото оборудване на тази част на автомобила, което, както знаете често е сред скъпите продукти, нужни за една кола.

Затова отделете няколко минути, за да се запознаете подробно с нашите предложения, подбрани за вас от нашия експертен екип от професионалисти по автомобилни авточасти. Така ще гарантирате за себе си абсолютно правилен избор, без да има риск от закупуването на излишни аксесоари и без притеснението от грешно подбрана част.

СТЪКЛО ОГЛЕДАЛО ЗА BMW X3 E83 0420144-1
30.00 лв.
Купи Виж още
СТЪЛО ОГЛЕДАЛО ЗА OPEL CORSA C 3414144-1
10.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ