Контролът и уменията зад волана на автомобила са нищо, когато е невъзможно да координираме движенията на колата и маневрите с останалите участници в движението. Светлините на автомобила имат за цел не само да осветяват пътя пред, зад и встрани от автомобила, не само да показват очертанията и габаритите. Светлини показват всъщност всяко намерение на шофьора спрямо това, в коя посока ще се движи колата.

Мигачите показват предварително посоката на движение, фаровете осветяват пътя пред нас, а целта на стопа е да привлича вниманието на автомобилите зад нас, че сме натиснали спирачката на автомобила, съответно намаляваме скоростта си или спираме.

При нас в онлайн магазин за автоаксесоари и резервни части Xparts разполагаме с дълъг списък от предложения за стопове на автомобили от всяка марка, всеки модел и всяка година на производство. Стопът е на практика една от частите на автомобила, които страдат най-много при удар, често се чупят при натиск и силно съприкосновение с други твърди повърхности.

Ето защо идеята да поръчате своя резервен стоп сега е напълно основателна. Причината е, че при неочаквана нужда от нов такъв често се стига до излишни високи разходи. Затова нашите специалисти в Xparts са се постарали да открият и предложат едни от най-добрите стопове втора употреба на достатъчно достъпна цена и качество, което ще бъде достойно за всеки автомобил.

Всеки стоп тук откривате лесно, спрямо модела автомобил, за който той ви е нужен. Ляв, десен, марка, модел, година на производство – всичко това има значение при избора на този задължителен аксесоар и не търпи отлагане във времето.

И тъй като както мигачите и фаровете, стоповете на един автомобил не биха могли да се заменят с алтернативни, тъй като дизайнът на автомобила не подлежи на никакви промени. Ето защо тук при нас категорично ще откриете точния стоп за вашето возило. Без проблеми и на супер достъпна цена.

Стоп външен десен за Mazda 6 2806132-1
50.00 лв.
Купи Виж още
Стоп външен ляв за Mazda 6 2806131-2
50.00 лв.
Купи Виж още
Стоп десен за Mazda 323 BA 94-98 2809132-1
30.00 лв.
Купи Виж още
Стоп ляв за Audi A3 96-99 0202131-2
30.00 лв.
Купи Виж още
Стоп десен за MERCEDES C202 SDN 2905132-4
50.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ