Контролът и уменията зад волана на автомобила са нищо, когато е невъзможно да координираме движенията на колата и маневрите с останалите участници в движението. Светлините на автомобила имат за цел не само да осветяват пътя пред, зад и встрани от автомобила, не само да показват очертанията и габаритите. Светлини показват всъщност всяко намерение на шофьора спрямо това, в коя посока ще се движи колата.

Мигачите показват предварително посоката на движение, фаровете осветяват пътя пред нас, а целта на стопа е да привлича вниманието на автомобилите зад нас, че сме натиснали спирачката на автомобила, съответно намаляваме скоростта си или спираме.

Стопове втора ръка

При нас в онлайн магазин за автоаксесоари и резервни части Xparts разполагаме с дълъг списък от предложения за стопове втора ръка на автомобили от всяка марка, всеки модел и всяка година на производство. Стопът е на практика една от частите на автомобила, които страдат най-много при удар, често се чупят при натиск и силно съприкосновение с други твърди повърхности.

Ето защо идеята да поръчате своите резервни стопове втора ръка сега е напълно основателна. Причината е, че при неочаквана нужда от нов такъв често се стига до излишни високи разходи. Затова нашите специалисти в Xparts са се постарали да открият и предложат едни от най-добрите стопове втора употреба на достатъчно достъпна цена и качество, което ще бъде достойно за всеки автомобил.

Всеки стоп тук откривате лесно, спрямо модела автомобил, за който той ви е нужен. Ляв, десен, марка, модел, година на производство – всичко това има значение при избора на този задължителен аксесоар и не търпи отлагане във времето.

И тъй като както мигачите и фаровете, стоповете на един автомобил не биха могли да се заменят с алтернативни, тъй като дизайнът на автомобила не подлежи на никакви промени. Ето защо тук при нас категорично ще откриете точния стоп за вашето возило. Без проблеми и на супер достъпна цена.

СТОП ДЕСЕН ЗА AUDI TT I 0223132-1
30.00 лв.
Купи Виж още
СТОП ДЕСЕН ЗА SEAT IBIZA 02-06 3906134-3
20.00 лв.
Купи Виж още
СТОП ЛЯВ ЗА KIA SORENTO 2213131-1
70.00 лв.
Купи Виж още
СТОП ДЕСЕН ЗА MERCEDES S220 99-02 2930132-3
50.00 лв.
Купи Виж още
СТОП ЛЯВ ЗА MERCEDES S220 99-02 2930131-1
50.00 лв.
Купи Виж още
СТОП ДЕСЕН ЗА CITROEN XSARA 97-00 0818132-2
30.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ