Както може би е станало ясно, тук в Xparts държим да предлагаме широка база от резервни части за автомобили, които да могат да бъдат от полза при всеки един вид ремонт на возилото. Нашите специалисти подбират редовно едни от най-качествените и функционални автомобилни части втора употреба и ги предлагат на вашето внимание.


Така, с помощта на богат избор, селекцията на нужните ви резервни части се случва далеч по-лесно и професионално от когато и да е.


Тук сме подготвили и специална категория, включваща елементите на изпускателната система на автомобила. Сред тях имаме уникални предложения за катализатор, който можете да си набавите лесно и бързо на абсолютно приемлива и конкурентна цена.


Така си осигурявате качествена част и достъпен ремонт винаги, когато е такъв е нужен.


Какво е катализаторът? На практика това е каталитичен конвертор, който е разположен в изпускателната система на всеки автомобил или съвременно моторно превозно средство. Целта на катализатора е да превърне вредните за околната среда изпарения и отработени газове, получени от работата на изгаряне в двигателя, във възможно най-безвредни вещества.


Катализаторът често съдържа керамика или неръждаема стомана, метална матрица, предмет на покритие, съдържащи катализатори, платина, паладий и родий. Тъй като при работа на возилото температурата е повишена и достига до тези катализатори, то тогава те предизвикват окисляване на замърсителите и по този начин ги намаляват.


Тук в онлайн магазин за автомобилни части Xparts вероятността да откриете точния за вашата марка и модел автомобил катализатор е повече от голяма. Ето защо можете да се доверите на нашата онлайн платформа и на избора и селекцията от предложения за катализатори, която нашите специалисти са изготвили специални за вас, нашите клиенти.


Така сте с една крачка по-близо до качествения ремонт на вашия автомобил и до безпроблемното шофиране.

ТУРБО ЗА OPEL ASTRA F 1.7TD 8971146390
100.00 лв.
Купи Виж още
ТУРБОКОМПРЕСОР ЗА KAPPA 2.4 TD 838A7000
150.00 лв.
Купи Виж още
ТУРБО ЗА CITROEN XANTIA 2.0HDI 53041015096
200.00 лв.
Купи Виж още
ТУРБО ЗА BMW E39 2.5TDS 2243396
180.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ