Колкото и съвременен да бъде вашия автомобил и колкото и електроники и удобства да притежава купето, в крайна сметка едно от най-важните неща е окачването на колата.

Това е една от системите, които пряко реагират на пътните условия при движението на автомобила. Ето защо е редно окачването ви да бъде на добро и поддържано ниво, за да избегнете неудобства при пътуването за вас и вашите спътници.

Сред най-търсената част от окачването е задният мост – амортисьор. Тази част е сред тези, които както казахме са сред основните, които реагират на пътната обстановка и неравности на терена, по който се движи автомобила.

Ето защо не са редки случаите, когато автомобилът ви ще има нужда от резервен заден мост – амортисьор. За да сте сигурни в избора си, винаги можете да се доверите на нас в онлайн магазин за резервни автомобилни части Xparts. Тук предлагаме богата гама от елементи на окачването на един автомобил, като сред тях е и задният мост – амортисьор.

Нашите специалисти ежедневно се стараят да подберат и предложат възможно най-функционалните амортисьори, които да паснат идеално на вашия автомобил.

Независимо каква марка е той или какъв модел, без значение и годината на производство, тук ще намерите достатъчно бързо и лесно задният мост – амортисьор, който е нужен за ремонта на вашия автомобил.

Все още нямате нужда от тази част? Дори да е така, никога и на никого не е навредило да бъде подготвен за всякакви ситуации. Закупвайки точния заден мост – амортисьор от нас вие си гарантирате качествен продукт, който ще се яви полезен следващия път, когато имате нужда от него.

МАКФЕРСОН ЗАДЕН L/R ROVER 200 3702341-2
40.00 лв.
Купи Виж още
МАКФЕРСОН ЗАДЕН ЗА ROVER 25 3702341-1
50.00 лв.
Купи Виж още
АМОРТИСЬОР ЗАДЕН ЗА SAAB 900 3802341-2
25.00 лв.
Купи Виж още
АМОРТИСЬОР ЗАДЕН ЗА SAAB 900 3802341-1
25.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ