Факт е, че всяка част от окачването на вашия автомобил е с огромно значение за неговото поведение на пътя. От тези части важат много неща, като реакциите, резултат от движението и съприкосновението с настилката и условията на пътя.

Когато говорим за окачване за окачване на автомобил всеки опитен шофьор е наясно, че всяка част, всеки малък или голям детайл от конструкцията на окачването е нужен за безопасно и надеждно шофиране на пътя.

Поради тази причина, ние в онлайн магазин за резервни автомобилни части Xparts сме подготвили едни от най-търсените автомобилни елементи с цел вие, нашите клиенти да успеете бързо да откриете всяка нужна част, от която возилото ви се нуждае. Сред тях е и задният мост – пружина. Една от най-търсените части, винаги когато става дума за ремонт на возилото и по-конкретно, когато става дума за поддръжка на цялото окачване на колата.

Задният мост - пружина е сред най-важните елементи на тази част от конструкцията на автомобила ни и играе до голяма степен ролята на буфер между возилото и условията, които пътната настилка предлага.

Независимо каква марка автомобил притежавате и нейния модел, тук при нас в Xparts ще успеете да откриете точната пружина за задния мост на колата ви.

Защо при нас? На първо място заради качеството. Защото всеки един асортимент, който закупувате от нашия онлайн магазин за авточасти е с гарантирано добро състояние и коментар от нашите служители. Към всеки елемент има добавени достатъчен брой снимки, които добре визуализират частта, което купувате.

Всяка част, от която се интересувате предлага не само качество. Получавате я със съвет и коментар от нашите специалисти, които ще отговорят на всеки ваш въпрос, относно конкретната част, нейната употреба и начини на поддръжка.

 

 

 

ПРУЖИНА ЗАДНА ЗА PEUGEOT 307 HB 3311343-1
35.00 лв.
Купи Виж още
ПРУЖИНА ЗАДНА ЗА TOYOTA C-HR 4455343-1
60.00 лв.
Купи Виж още
ПРУЖИНА ЗАДНА ЗА MERCEDES E210 2912343-2
40.00 лв.
Купи Виж още
ПРУЖИНА ЗАДНА ЗА MERCEDES E210 2912343-1
40.00 лв.
Купи Виж още
Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ