Жилата са може би едни от най-функционалните механични елементи в един цялостната конструкция на един автомобил. Те са едни от най-използваните части в колата, още от ранните години на нейното създаване и машинопроизводството, до наши дни.

Тъй като механичната им функция спомага да бъдат употребявани за най-разнообразни функции жилата се срещат на няколко места в конструкцията на един автомобил.

В случая представяме на вашето внимание жило за скорости. Това е един от най-използваните елементи в автомобила, който в същото време е крайно ценен и полезен за цялостната работа на возилото и неговата неизправност или липса води до абсолютна невъзможност на колата да се движи.

За всички случаи, при които трудно сте откривали нужната част за колата си вече ни има и нас. Специалистите в Xparts държим на правилния избор, особено когато го правят нашите клиенти.

В случая предлагаме жило за скорости. То е механична част от всеки автомобил с ръчна скоростна кутия. Без негова помощ на практика не бихме могли да превключим предавката/скоростта и съответно автомобилът ни не би могъл да се движи по никакъв начин.

Ето защо ако се налага подмяна на вашето жило за скорости и ако държите да спестите твърде големите понякога суми за резервни части, можете да се обърнете към нас и нашите авточасти втора употреба. Те са специално и качествено подбрани, за да не се стига до ситуации, в които малък проблем може да „обездвижи“ целия автомобил.

Ето защо освен автомобилни части на абсолютно разумни цени ние предлагаме и качествени и полезни съвети. Винаги, когато имате нужда от тях и навреме.

Бюлетин
АВТОЧАСТИ ПО МАРКА И МОДЕЛ
АВТОЧАСТИ ПО КАТЕГОРИИ